Izvor:
22.02.2017 u 23:58
0

OLIVER IVANOVIĆ KONAČNO SA PORODICOM : Presrećan sam, ovo je prvi korak do slobode!

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović konačno je stigao kući posle 20 dugih meseci.

Milena, supruga Olivera Ivanovića postavila je na svoj Fejsbuk profil fotografiju na kojoj se vidi kako njen muža vežba zajedno sa sinom Bogradom u njihovoj kući u Kosovskoj Mitrovici.

– Meni predstoji borba da dokažem da sam nevin i da sa ovim nemam nikakve veze. Svi oni koji me poznaju, bili Srbi ili Albanci, znaju da ja sa tim nemam veze, ali ja u to moram da ubedim sudsko veće. Težak je put, ali ja ću to da prođem – poručio je Ivanović pri dolasku u svoj stan.

Lider Građanske inicijative SDP pre dva dana je napustio mitrovičku bolnicu i započeo izdržavanje mere kućnog pritvora.

Oliver Ivanović bio je u pritvoru od januara 2014. godine, i pored garancija koje je Vlada Srbija dala kako bi se on branio sa slobode.

Nakon što mu je pritvor produžen do 6. oktobra, Ivanović počeo štrajk glađu u zatvoru u Kosovskoj Mitrovici 6. avgusta, koji je prekinuo u bolnici 22. avgusta.

Ivanović je optužen za krivično delo ratnog zločina počinjenog nad civilima tokom 1999. i 2000. godine.

Tanjug.rs, Informer.rs
Foto: Facebook/Milena Ivanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter