Izvor:
19.05.2016 u 02:12
0

NEREDI U GRČKOJ: Policija bacila SUZAVAC na MIGRANTE

Grčka policija je upotrebila suzavac protiv migranata koji su pokušali da gurnu železnički vagon na kordon policije tokom protesta u kampu Idomeni na granici sa Makedonijom.

Policija je saopštila da je u nemirima učestvovalo oko 200 ljudi, a migranti su gađali policiju kamenicama, prenosi AP. Za sada nema informacija da je neko povređen ili uhapšen.

U Idomeniju se nalazi oko 10.000 izbeglica. Migranti već nedeljama blokiraju prugu za teretni saobraćaj koja ulazi iz Makedonije na tom mestu.

Zvaničnici su naveli da su demonstranti pokušali da gurnu prazan vagon na policiju koja je tu stacionirana na mestu ispred ograde na granici sa Makedonijom, navodi AP.

Tanjug
Foto: Twitter/JohnKameramann

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter