Izvor:
23.02.2017 u 22:13
0

Izetbegović o tužbi: SRBI SU KRIVI, ONI PRAVE KRIZU U BOSNI!

Predsedništvo BiH je 4. oktobra 2004 godine donelo odluku o reviziji presude po tužbi BiH protiv Srbije za genocid i nije bilo potrebe da se ove odluke nanovo donose, istakao je danas Bakir Izetbegović, bošnjački član Predsedništva BiH, koji se obratio javnosti dva sata nakon prekida sednice Predsedništva koju je sazvao Mladen Ivanić.

– Optuženi smo za izazivanje krize u BiH i regionu. Radi se o klasičnoj zameni teza. Krizu su izazvali oni koji su izvršili agresiju, oni koji po zločincima nazivaju studentske domove. Revizija se odnosi na dešavanja pre dve decenije, stoga čudi poistovećivanje vlasti u Srbiji sa vlastima u RS. Čemu bežati od istine? Eventualnim izlaskom iz vlasti biće pogođenesve vlasti i svi građani BiH. Ja ću ustrajati na pravu BiH da traži pravdu i istinu na domaćim i stranim sudovima – poručio je Izetbegović, piše N1.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter