Izvor:
24.02.2017 u 20:43
0

Danas protesti u Skoplju, političari uplašeni: MAKEDONIJI ZBOG ALBANACA PRETI RASPAD I RAT!

Lider makedonske stranke VMRO DPMNE Nikola Gruevski izjavio je da njegova stranka ne zna da li će moći da očuva mir i stabilnost u Makedoniji.

On je rekao da je to scenario ako socijaldemokrate SDSM i albanska stranka DUI formiraju novu vladu, jer je pod velikim pritiskom svojih birača.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Gruevski.jpg?m=1482609080

Gruevski je rekao da će članovi VMRO DPMNE biti uznemireni ako se prekrši princip da vladu formira pobednik među etničkim Makedoncima s pobednikom među etničkim Albancima, što su sada VMRO DPMNE i DUI.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/ZORAN%20ZAEV.jpg?m=1487857811
Lider Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Zoran Zaev juče je najavio da će za 10 do 15 dana formirati vladu s albanskim strankama, među kojima je najveća Demokratska unija za integracije (DUI) Alija Ahmetija, što početkom januara nije uspelo Gruevskom, čija je stranka osvojila najviše glasova na parlamentarnim izborima.
U Skoplju su za danas posle podne najavljeni protesti pristalica VMRO DPMNE i njenih koalicionih partnera u organizaciji do sada nepoznate organizacije Makedonsko patriotsko druženje "Tvrdokorni".
Gruevski je kritikovao pregovore SDSM i DUI o formiranju nove vlade i ocenio da je to pokušaj da se "redefiniše Makedonija".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter