Izvor:
25.02.2017 u 00:10
0

Mesić brani ratnog zločinca: HARADINAJ JE MOJ PRIJATELJ, TREBA GA PUSTITI NA SLOBODU!

Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić izjavio je danas da se nada da će lider Alijase za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj, kojeg Srbija tereti za ratne zločine protiv civilnog stanovništva na KiM 1998. i 1999. godine, uskoro biti na slobodi.

Nakon jučerašnjeg razgovora sa kosovskim premijerom Isom Mustafom, Mesić se danas u Prištini sastao sa rukovodstvom Alijanse za budućnost Kosova, prenosi RTK2.

On je rekao da se u Hrvatskoj sa pažnjom prate dešavanja posle Haradinajevog hapšenja.

"Takođe sam upoznat oko svih detalja nakon hapšenja mog prijatelja Ramuša Haradinaja za koga se nadam da će se uskoro naći na slobodi", istakao je Mesić.

Apelacioni sud u francuskom gradu Kolmaru u četvrtak, 2. marta, će saopštiti na javnoj sednici odluku povodom zahteva Srbije za izručenje Ramuša Haradinaja zbog sumnje da je izvršio ratne zlocicne na Kosovu i Metohiji, potvrđeno je u tom sudu.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter