Izvor:
01.03.2017 u 09:50
0

Dodik: OBAVEŠTAJNA STRUKTURA BIH POD UTICAJEM IZETBEGOVIĆA!

Obaveštajna struktura Bosne i Hercegovine je isključivo pod uticajem Bakira Izetbegovića, pa zato ni ne treba da čudi što je Mladen Ivanić skrenuo pažnju na otvaranje koverte, izjavio je večeras predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Upitan da prokomentariše to što je predsedavajućem Predsedništva BiH Ivaniću dostavljeno otvoreno pismo iz Međunarodnog suda pravde u Hagu, Dodik je rekao da je “nekadašnja ratna obaveštajna struktura Alije Izetbegovića”, koja se zvala Aid, danas pod kontrolom nekadašnjeg šefa Izetbegovićevog obezbeđenja i da se zove Osmica.

Dodik je na prijemu povodom godišnjice proglašenja prvog Ustava Republike Srpske istakao da je ta obaveštajna struktura, danas pod uticajem sina Alije Izetbegovića, Bakira.

Oni su stavili sudove i tužilaštvo pod svoju kontrolu i danas samo progone Srbe i tuže ih kroz navodne pravosudne postupke – podvukao je Dodik i dodao da se može očekivati da će 10. marta biti podignute optužnice protiv funkcionera Republike Srpske zbog, kako je rekao, navodne podrške referendumu koji je održan povodom Dana republike.

Sve to, kazao je Dodik, govori o tome da Srbi tamo nisu sigurni, i da svi oni koje ne rade šta Bakir Izetbegović hoće, predmet su progona.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter