Izvor:
02.03.2017 u 04:09
0

Predsednik srpske stranke u Makedoniji tvrdi: NATO ŽELI KRV, ZAEV JE ALBANSKI PLAĆENIK!

Zločinački NATO pakt i restlovi administracije bivšeg predsednika SAD Baraka Obame na silu guraju lidera SDSM Zorana Zaeva da sa ekstremnim Albancima preuzme vlast u Makedoniji jer žele da u ovoj državi izazovu krvoproliće i građanski rat, ali i otvoreni sukob sa Srbima i Srbijom!

Ovo u intervjuu za Informer kaže Ivan Stoilković, predsednik Demokratske partije Srba u Makedoniji.

On tvrdi da Zorana Zaeva plaćaju zapadni lobiji, NVO pod kontrolom Soroša i Rokfelera, ali i šiptarski moćnici kojima je krajnji cilj stvaranje "velike Albanije"!

– Međunarodna zajednica, prvenstveno deo Obamine administracije i NATO pakt, pokušava na sve načine da ugura ekstremne Albance u vlast. Oni zapravo žele građanski rat i krvoproliće, hoće konflikte na čitavom Balkanu, a da Makedoniju gurnu u otvoreni sukob sa Srbijom. Molim vas, ako nije tako, zašto se onda NATO pakt bezočno meša u izbore u Makedoniji i demokratski izabranom predsedniku Đorđu Ivanovu naređuje ko treba da formira vladu?! To je nezabeleženo u svetu, nikada se i nigde nije desilo da NATO negde otvoreno komanduje ko će da vlada nekom državom koja čak nije ni članica tog pakta.

Iznosite teške tvrdnje i optužbe. Imate li neki konkretan dokaz?

– Vidite, kada pravite političku situaciju u kojoj će svi sem Albanaca biti nezadovoljni, onda je sve jasno kao dan. NATO i zapadni moćnici otvoreno traže proalbansku vlast, i ako se ona realizuje, imaćemo ustaško-hrvatski model u Makedoniji. Njima je jedan od važnijih ciljeva rušenje stabilne Srbije, što građanima Makedonije sigurno nije ni cilj ni interes. Makedonci, obični ljudi, vole bratski srpski narod. Ovo što se sada dešava jeste interes nekoga sa strane i prvi korak ka rasparčavanju Makedonije.

Događaji u Makedoniji nisu usamljeni. Na Srbe se obrušavaju sa svih strana…

– Naravno! Pa ovde se radi o jednoj kooordinisanoj satanizaciji Srba i Srbije. U makedonskom Sobranju hoće da usvoje rezoluciju o Srbima kao genocidnom narodu, a u isto vreme u Hrvatskoj, Kosovu i BiH ponovo se aktiviraju tužbe za genocid. Ništa od toga nije slučajno. Sistemski se otvara front po front i sve ide ka jednom cilju, a to je da se ponize Srbija i srpski narod. Nikako da se stane sa tom maloumnom politikom, a mi Srbi hoćemo mir i ekonomski rast, a ne sukobe.

Zoran Zaev je demantovao da je uslov za pravljenje vlade bio da se Srbija optuži za genocid…

– To je laž! Albanci su to tražili od Zaeva, to je njihov stari zahtev na koji niko od makedonskih političara pre njega nije hteo da pristane. Neka Zaev objasni kako su mu Albanci dali potpise za vladu ako to nije prihvatio?! Šta sad mi treba da verujemo u njegove budalaštine, a da ne verujemo svojim očima i ušima! Kad su ga pritisli Makedonci, kad se digla gužva u medijima, on je počeo da viče i kuka kako to nije prihvatio, a jeste! Iz aviona se vidi da to što on radi nije makedonski interes, da on nečiju drugu agendu sprovodi…

Šta stoji iza tih interesa, ideologija ili novac?

– Lepo naš narod kaže: para vrti gde burgija neće. Radi se o kriminalnoj organizaciji koja radi za novac. Ne funkcioniše Zaev na ideološkim osnovama nego po onom principu "keš, kolica i laganica"… A zna se odakle njemu novac dolazi. Spekulisalo se u Makedoniji da je, preko raznih NVO, Soroša i ostalih koji pomažu Albancima, oko 600 miliona dolara potrošeno za takozvanu obojenu revoluciju. A zna se da u Albaniji barataju ozbiljnim milionima. Pa vi vidite…

Kako Srbi treba da se postave prema NATO?

– NATO na Balkanu ima neprijateljsku politiku prema Srbima i mi moramo da se distanciramo od pakta! Nama se ispod priče o regionalnoj saradnji podmeće da smo krivi za sve i svja. Oni hoće da mi platimo sve cehove na svetu… Niti Srbi treba da podnose sve žrtve niti treba da prihvate takvu neprijateljsku politiku. Sramna rezolucija kojom se Srbija optužuje za genocid nije samo antisrpska već i antimakedonska, ona ide u prilog samo Albancima. Siguran sam da građani Makedonije na to nikada neće pristati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter