Izvor:
08.03.2017 u 20:51
0

STRANI MEDIJI ISMEVAJU SLOVENCA: Predsednika prozivaju zbog urnebesnih fotki! (FOTO GALERIJA)

Predsednik Slovenije, Borut Pahor, pored toga što obavlja jako odgovornu funkciju, nalazi vremena i za zabavu i poziranje. Veoma je aktivan na društvenim mrežama, a posebno je postao prepoznatljiv po svom instagram profilu.

Neki ugledni strani mediji, poput Politik-a, nazvali su ga instagram predsednikom, o njemu je pisao i čuveni Gardijan,koji ga hvali kako je na instagramu popularniji i od Trampa, a Asošijejted pres ga naziva barbrkom. Sigurno je da Pahor, osim sklonosti ka zabavi i manekenisanju, ima i pragmatične motive u deljenju mnoštva interesantnih fotografija sa širom javnosti, jer time radi na svom pr-u, a stručnjaci se slažu da su društvene mreže, pa čak i instagram, možna oružja za uticaj na mišqenja i poboljšanja imidža lidera.

Neki ocenjuju ovaj vid popularisanja Pahora i kao vid populizma oličenog u kul društvenim mrežama, jer na njima ističe takve fotografije po kojima je i on deo običan naroda, i kako se popularno kaže ,, jedan od ''. U tom smislu dodvoravanja masama, najinteresantnije su slike gde je Pahor na nekim radnim akcijama ili gde sebe predtsavlja kao velikog [mekera. Uostalom, pogledajte foto / galeriju, pa sami procenite.

HappyTv.rs
Foto> Instagram Borut Pahor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter