Izvor:
11.03.2017 u 07:29
0

ŽIV IZGOREO U BARACI: Na istoku Makedonije pronašli ugljenisano telo muškarca! (foto,video)

Ugljenisano ljudsko telo, ostaci izgorele barake i razbacana skromna pokućnina – jeziva je slika koja je rano jutros dočekala žitelje ulice Skopska u Kočanima, gradiću na istoku Makedonije

U požaru koji je oko ponoći izbio u improvizovanoj baraci sklepanoj od starog lima i drveta, živ je izgoreo Vančo Santov ( 62 ).

Čim su čuli za tragičnu vest, njegovi rođaci i prijatelji su dojurili da vide šta se desilo. A imali su šta i da vide. Njegovo mrtvo i ugljenisano telo se naziralo između ostataka spaljenog drveta i metala.

Došao sam da vidim, da se uverim da je to istina. Ipak, mi smo rođaci, ista krv smo. Tu je živeo u nikakvim uslovima, bez struje. Posećivao sam ga s vremena na vreme, ali odavno nisam bio – izjavio je njegov rođak.

Prvi komšija pokojnog Vanča kaže da je on bio dobar, miran i povučen čovek.

Juče sam ga video. Bio je kod mene. Zvao me je brate. Kako se i od čega zapalila njegova baraka, ja to ne znam – kaže komšija.

Iako su vatrogasci brzo stigli na mesto požara, nisu bili u stanju da ugase vatru koja je za tili čas progutala baraku i jedinog njenog žitelja.

Policija istražuje kako je došlo do požara, ali se predpostavlja da se čovek prvo onesvestio i ugušio od dima, a potom izgoreo. Njegovo telo je predato na obdukciju.

Za nedelju dana ovo je bio drugi slučaj da su ljudi nastradali u požaru. Predhodno je, u prošlu nedelju u selu Bogoslovec kod Svetog Nikole u požaru izgoreo 80-godišnji starac.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen
Video: Youtube/ Televizija 24

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter