Izvor:
14.03.2017 u 12:59
0

Iživljavali se nad njom: STARICU VEZALI I BRUTALNO UBILI RAZBOJNICI, TRI OSOBE UHAPŠENE!

Pripadnici MUP-a Srednjobosanskog kantona uhapsili su tri osobe i priveli ih u policijske prostorije na saslušanje zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa smrću Almase Liščić, sedamdesetogodišnje žene čije je beživotno telo pronađeno je u ponedeljak u porodičnoj kući na području Gornje Mahale u Gornjem Vakufu.

Ova informacija potvrđena je u MUP-u SBK gde su takođe kazali i da tragovi koji su pronađeni na mestu događaja ukazuju na to da je starica, najverovatnije, bila žrtva razbojnika.

Međutim, da li su uhapšeni muškarci zapravo razbojnici koji su i ubili staricu još uvek se ne može sa sigurnošću kazati.

Telo je pronađeno juče oko 12:30 časova u Gradskoj ulici, u kući u kojoj je starica živela sama. Ona je pronađena vezanih ruku, prenosi Faktor.ba.

Dežurni tužilac, koji rukovodi uviđajem, za danas je zakazao obdukciju tela, kako bi se tačno utvrdilo kako je došlo do smrti starice. Istraga slučaja je u toku.

Izvor: Faktor.ba
Foto: Facebook/komunalnapolicija.gradabeograda, Twitter/N1infoSA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter