Izvor:
15.03.2017 u 04:21
0

SARAJLIJE U ŠOKU: Muškarac ležao pored džamije sa KRVAVOM GLAVOM!

Policiji u Sarajevu večeras je prijavljeno da na ulici u sarajevskom naselju Kobilja Glava, u blizini džamije leži muškarac sa krvavom ranom na glavi. Na mesto događaja odmah su izašle policijska patrola MUP-a KS te ekipa Hinte pomoći kako bi utvrdile o čemu se radi.

Najpre se posumnjalo da je muškarac žrtva saobraćajne nesreće, ali po dolasku na mesto događaja utvrđeno je da se ne radi o takvoj nesreći već da je muškarac u vidno alkoholisanom stanju izgubio ravnotežu i pao. Pri padu glavom je udario u ivičnjak te se ozbiljno povredio.

"Muškarac je sam izjavio da je pio alkohol i da je pao. Hitna pomoć ga je prevezla na KUM gde će mu se ukazati pomoć", potvrđeno je za Faktor u Operativnom centru MUP-a KS.

Kako su kazali i sama uviđajna ekipa kao i službenici Hitne pomoći su potvrdili da je muškarac bio vidno pijan te su dodali da je pri njihovom dolasku bio svestan i komunikativan.

Policija očekuje utvrđivanje stepena povreda kod muškarca, a kako bi obavili uviđaj i dokumentovali događaj.
Za to vreme, saobraćaj se na Kobiljoj Glavi odvija otežano, jednom trakom.

Faktor.ba
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter