Izvor:
15.03.2017 u 19:25
0

Ministar bezbednosti BIH: VUČIĆA ĆEMO ČUVATI SNAJPERIMA

Ministar bezbednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić rekao je danas da će mesto održavanja samita u Sarajevu celokupno biti snajperski pokriveno.

Povodom najavljenog dolaska premijera Srbije Aleksandra Vučića u Sarajevu, Mektić je kazao da je juče održan sastanak s direktorima Obaveštajno-bezbednosne agencije Bosne i Hercegovine (OSABiH), Agencije za istrage i zaštitu (SIPA), Granične policije (GP) BiH i Direkcije za koordinaciju policijskih tela.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/aleksandar-vucic.jpg?m=1464398720

– Formiran je operativno-policijski štab koji će neprekidno funkcionirati sve do kraja samita u Sarajevu. Analizirali smo bezbednosnu situaciju u BiH, posebno u Sarajevu u kontekstu održavanja i dolaska premijera Vučića – izjavio je Mektić.

Podcrtao je kako je na sastanku dogovoreno preduzimanje svih potrebnih operativnog-taktičkih mera koje će imati cilj u potpuno osiguranje skupa.

Nećemo dozvoliti nikome i ni na koji način, formalnim i neformalnim grupama da ugroze bezbednost samita i premijera Vučića – poručio je Mektić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter