Izvor:
17.03.2017 u 19:55
0

To je Hrvatska: PEVAO PESME O KLANJU SRBA I ZARADIO KUĆU OD 1,5 MILIONA EVRA!

Pevač Marko Perković Tompson (50), poznat po ustaškim pesmama u kojima poziva na klanje Srba, uselio se u zgradu od 600 kvadrata čija je vrednost oko 1.350.000 evra. Kamere su na svakom uglu, a znatiželjnici zbog visokog zida ne mogu da provire u pevačevo carstvo.

Na adresi Put Radoševca u Splitu, nekoliko stotina metara od plaže na Žnjanu, novinari hrvatskog "24 sata" zatekli su Tompsonovu suprugu Sandru (41).

Kako piše list, Tomsonova supruga nije bila srećna zbog fotografisanja njihova novog zdanja, a ni pevač iz Čavoglava nije hteo da komentiriše preseljenje u novi dom.

Nova Tompsonova zgrada opasana je zidom i na nju je postavljeno nekoliko nadzornih kamera zbog veće sigurnosti. Nova pevačevo utvrđenje, prema sudskim spisima, ima 607 kvadrata, a sastoji se od prizemlja, dva sprata i tavana. Dvorište ima oko 148 kvadrata.

Vrednost Tompsonove nove kuće i dvorišta, procenjuju agenti za nekretnine, iznosi oko 1.350.000 eura. Perković je pre nekoliko godina govorio da bi u novoj kući voleo da ima kamin, veliko dvorište i bazen. Njegova deca, rekao je, uživaju u plivanju i kupanju pa mu je novi dom bez bazena bio nezamisliv.

Perković je zgradu u Splitu, koja je bila nedovršena, dobio zamenom za kuću s dvorištem i voćnjakom na zagrebačkom Vrhovcu. Tompson ima i stan na Žnjanu i u zagrebačkoj Radničkoj ulici.

Marko Perković Tomspon je jedan od najžešćih zagovornika ustaštva, dokazani mrzitelj Srbije i Srba, kec je iz rukava vladajućih garnitura u Hrvatskoj poslednjih 20 godina. Na svim državnim proslavama glavna je zvezda i oružje vlasti kojim se udara na najniže emocije hrvatskih nacionalista kod kojih i danas proključa krv na pomen svega srpskog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter