kviz kviz

Drama u Rijeci: MUŠKARAC PO ULICI JURIO ČOVEKA MOTORNOM TESTEROM, KRV JE PRŠTALA NA SVE STRANE!

 

U sredu uveče se u Rijeci odigravala prava drama, kada je nepoznati muškarac motornom testerom jurio drugog muškarca koji je panično bežao.

U incidentu su povređene dve osobe, a policija ih je privela na saslušanje i protiv njih će biti pokrenut postupak.

- Policijski službenici I policijske stanice Rijeka sprovode kriminalističko istraživanje događaja od 15. marta ove godine u kojem su povređena dvojica hrvatskih državljana od 49 i 36 godina. Pomenute osobe fizički su napadnute na području Škurinja u Rijeci, unutar i ispred ugostiteljskog objekta te na obližnjem parkiralištu. Prema dosad utvrđenom, u ovom događaju učestvovala su dvojica hrvatskih državljana od 40 i 37 godina protiv kojih će biti podnete krivične prijave – saopšteno je iz policije.

Motorna testera je bila uključena i izazivala je veliku buku, a čula se i vika muškaraca koji su se očigledno negde još ranije sukobili pre nego je sve eksaliralo, piše portal “Riječanin”.

Na fotografijama koje je objavio pomenuti portal, mogu se videti i tragovi krvi.

Prema svedočenjima prolaznika, bio je to sukob više muškaraca od kojih je grupa od nekoliko njih najpre izazivala muškarca koji je kasnije dograbio motornu testeru, a nakon što je ovaj počeo da progoni jednog od njih s “motorkom” u rukama, njegovi prijatelji su se “pregrupisali” i napali ga.

Navodno su uspeli da ga razoružaju, nakon čega su ga pretukli.

 

Riječanin
Foto: Arhiva

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Čađava mehana
11:55 Vesti
12:05 Provodadžija
12:55 Vesti
13:10 Provodadžija
14:05 Beni Afet serija
15:55 Vesti
16:05 POSLE RUCKA
17:55 Telemaster
18:35 Kviz: Naslovna strana
19:05 Glamur
19:20 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 Srbija na dlanu
22:15 Vikend show