Izvor:
19.03.2017 u 06:07
0

GAF HRVATSKE PREDSEDNICE: Zaprepastila publiku u pozorištu kada je izašla posle predstave na binu da se pokloni!

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović prisustvovala je premijeri baletske predstave "Labudovo jezero" u Hrvatskom narodnom pozorištu u Zagrebu, ali je cela predstava zasenjena njenom odlukom da izađe na pozornicu i da se, usred ovacija koje je dobio ansambl, pokloni zajedno s njima.

Kako piše portal Index.hr, publika je podeljeno reagovala na pojavljivanje predsednice na pozornici, posebno u kontekstu činjenice da se na pozornici nije pojavila s cvećem za ansambl već je "čak prisvojila cveće namenjeno izvođačima".

Na službenom sajtu Grabar Kitarović navodi se da je predsednica Hrvatske "istakla vrhunsku uvežbanost zagrebačkog baletskog ansambla koji je uz bezvremensku lepotu muzike Petra Iljiča Čajkovskog, pružio nezaboravan umetnički doživljaj".

"Ova nas je baletska interpretacija podsetila zbog čega je upravo ovaj balet postao sinonimom klasične baletske umetnosti, omiljen u čitavom svetu", navela je ona, prenosi regionalna tv N1.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/NCYIGIT1907© ‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter