Izvor:
19.03.2017 u 21:06
0

Devojčica prilazi crnogorskom specijalcu i nudi mu cvetić: NJEGOVA REAKCIJA JU JE RASPLAKALA (video)

Koliko smo puta prisustvovali scenama građanskih protesta, često i nasilnih, a da se usred toga projavi svetli zrak ljubavi i tolerancije kada pojedinci u svom tom haosu, pokušavaju da izraze ljudskost i da pokažu čovečanstvu da nije sve u nama tamno i zlo?

Koliko smo puta videli policiju sakrivenu iza oklopa da dobija cveće? To se retko dešava, ali pojedine fotografije iz sveta svedoče da je bilo slučajeva kada shvatimo da se ispod te krutosti, utreniranosti i uniforme ipak krije samo čovek.

Međutim, to se ne bi reklo za ovog policajca koji obezbeđuje zgradu Skupštine Crne Gore tokom protesta majki u Podgorici, piše crnogorski portal "IN4S".

Na snimku se vidi kako policajcu prilazi devojčica koja mu predaje cvetić, ali specijalac odbija da ga uzme. Devojčica je malo sačekala i kada je shvatila šta se dešava, otrčala je uplašena i uplakana.

Policajac pred Skupštinom se nije mrdnuo, nešto je propmrmljao i samo hladno pogledao dete.

Majke protestuju već 19 dana, a peti dan štrajkuju glađu zbog izmene Zakona kojima je izdejstvovano smanjenje sa 336 na 264 i sa 192 na 144 evra.

Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter