Izvor:
24.03.2017 u 19:53
0

Švedski mediji: KOLINDA JE HRVATSKA MARI LE PEN

Švedski portal "Aktuel fokus" predstavio je predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović, zbog njenih ekstremnih stavova, kao hrvatsku Marin Le Pen (vođa desnice u Francuskoj).

Ovaj švedski medij zamera Kitarovićevoj, koja se nalazi u poseti toj zemlji, odnos prema Jevrejskoj zajednici, a posebno na izjavama koje je davala tokom migrantske krize.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/mari%20le%20pen.JPG?m=1488454629

– Kolinda Grabar-Kitarović predstavlja HDZ koji je konzervativno nacionalistički i zalaže se za istorijski revizionizam – navodi se u članku ovog portala, prenose hrvatski mediji.

Švedski portal podseća da je Kitarovićeva uklonila i kip Josipa Broza Tita iz predsedničke kancelarije, kao i da je izazvala i međunarodnu pažnju kada su predstavnici Jevrejske zajednice prošle godine odlučili da bojkotuju službeno obeležavanje Holokausta u Hrvatskoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter