Izvor:
26.03.2017 u 20:58
0

STRAVIČAN ZLOČIN U HRVATSKOJ: Sin ubio oca policajca, strahuje se za sudbinu njegove majke i devojke!

U nedelju oko 11.15 sati u garaži porodične kuće u Čistoj Velikoj pronađen je mrtav 45-godišnjak, inače pripadnik Specijalne policije iz Splita. Sumnja se da je ubistvo izvršio njegov rođeni sin.

Okolnosti smrti se utvrđuju i poduzimaju se sve radnje u cilju rasvetljenja ovog događaja, saopš5tila je šibenička policija.

Čista Velika je pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalistipčara, neki od policajaca naoružani su i snajperima.

Prema prvim indicijama, čini se da je 19-godišnji sin ubio oca i to hicima iz njegovog službenog pištolja. Strahuje se da je ubio i majku, za koju se ne zna gde je.

Sina su, prema neslužbenim informacijama, locirali u jednoj kući u šibenskom prigradskom naselju Mandalini, nagađa se da onde živi njegova devojka. I na toj je lokaciji sve je puno policije te se strahuje za sudbinu devojke.

Do krvoprolića je došlo navodno još u subotu oko 17 sati, a policiju je u nedelju nazvao brat supruge preminuloga, nakon što mu se niko nije javljao na fiksni telefon koji je nazivao. Telo ubijenog policajca u garaži je bilo prekriveno čaršafom.

Kako saznaje Jutranji list, 19-godišnjak je u subotu uveče bio sa prijateljima u jednom kafiću kojima se navodno poverio da je uradio nešto grozno, ali nije jasno da li i je rekao šta je tačno učinio. Neslužbeno se spominje da je mladić imao problema s narkoticima.

Porodica je, inače, koristila dva automobila, no nijednog u nedelju nema pred porodičnom kućom u Čistoj Velikoj.

Jutarnjilist
Foto: Twitter/fop2014/News Executive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter