Izvor:
30.03.2017 u 15:01
0

ZAEV PRETI RATOM U MAKEDONIJI: Ako Gruevski ne preda vlast, biće sukoba!

Zoran Zaev, lider Socialdemokratskog saveza, rekao je da je zabrinut stanjem u Makedoniji i da su u ovoj zemlji mogući sukobi!U intervjuu za zagrebački Večernji list, Zaev je rekao da Makedoniji prete sukobi jer "Gruevski ne želi da mirno preda vlast"

-Sve radimo da ne bismo ostavili ni najmanji prostor za neprijatne situacije.Ali, na drugoj strani je protivnik koji je spreman zbog svojih intersa da žrtvuje interese sopstvenih građana – rekao je Zaev.

On je dodao da će Makedonija vrlo brzo dobiti novu vladu, iako predsednik Ivanov odbija da mu da mandat.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/makedonija%20protesti.JPG?m=1487943563

Podsetimo,Makedonija je ušla u duboku političku krizu nakon izbora, na kojima je pobedila kolaicija okupljena oko Nikole Gruevskog, ali je Zoran Zaev sastavio većinu sa albasnkim partijama, pristavši na kontroverznu "Tiransku platformu", kojom Albanci u Makedoniji, postaju de facto konstitutivni narod. Makedonski predsednki odbio je zbog toga da da mandat Zaevu, a u Makedoniji se svako veče održavaju masovne demonstracije protiv Zaeva i "Tiranske platforme", kojima se traži da se očuva teritorijalna celovitost Makedonije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter