Izvor:
03.04.2017 u 18:32
0

Edi Rama: U CRNOJ GORI SE OSEĆAM KO U ALBANIJI!

Poseta albanskog premijera Edija Rame Crnoj Gori, snažna je potvrda dobrosusedskih odnosa dve zemlje, ocenio je danas crnogorski premijer, Duško Marković, dok je njegov albanski kolega rekao da se u Crnoj Gori oseća kao u Albaniji.
Na zajedničkoj konferenciji za novinare nakon sastanka, Marković je saopštio da će vlade dve zemlje raditi na unapređenju saradnje i najavio održavanje zajedničke sednice dveju vlada u Skadru u oktobru.
Premijer Marković zahvalio je na podršci Albanije kad je reč o evroatlantskom putu Crne Gore, prenela je RTCG.
Ocenio je i da Crna Gora i Albanija moraju jačati ekonomsku i spoljno-trgovinsku saradnju. Marković smatra i da ima prostora za saradnju u sektoru energetike, saobraćaja i turizma.
"Konstativali smo veoma dobru saradnju albanskih nacionalnih partija sa aktuelnom vlašću", saopštio je Marković.
Rama i Marković dogovorili su zajedničku sednicu crnogorske i albanske vlade koja bi trebalo u oktobru da bude održana u Skadru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter