Izvor:
12.04.2017 u 22:29
0

Početak haosa u Makedoniji: ALBANSKI EKSTREMISTI PRETE DA ĆE DIĆI U VAZDUH SUD U TETOVU!

Albanska narodnooslobodilačka armija (ANA) zapretila je dizanjem u vazduh suda u Tetovu, prenose makedonski mediji.

Kako prenosi sajt Vesti.mk, jedna 39-godišnja stanovnica Tetova je u advokatskoj kancelariji u kojoj radi našla pismo u kojem se poziva na napad na zgradu suda. U navodnom saopštenju ANA piše i da je "dosta bilo igranja sa narodom".

U pismu je navedeno da se velika količina eksploziva nalazi u zgradi suda i poziva se na napad na nju. Žena je pozvala policiju koja je pretražila objekat, ali nije ništa našla.

ANA je poznata i kao makedonska UČK-a, jeste separatistička organizacija koja je 2001. godine započela oružani sukob na teritoriji Republike Makedonije. Po nekim izvorima ona je usko povezana sa Oslobodilačkom vojskom Kosova (OVK) ili srpskom UČK-a.

blic.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter