parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

SLOVENCI NAMERNO PRAVE GUŽVE NA GRANICI?!

http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/granice-jacanje.jpg?m=1468575429

Velike gužve na granici sa Slovenijom mogle bi biti manje. Naime, Slovenija poštuje novu šengensku uredbu i detaljno proverava svaku osobu koja prelazi preko graničnog prelaza.
Informacije do kojih je index neslužbeno došao govore da su na hrvatskom graničnom prielazu Rupa otvorene dve trake za prolaz vozila, dok je na slovenskoj strani otvorena samo jedna traka. 

Nezadovoljni sporošću prelaska granice, čitatelji  javljaju kako se stvara gužva jer se čeka na slovenskom graničnom prelazu na kojemu je u samo jednoj traci veći broj vozila, kako onih koji imaju prolaz tako i onih koji bi u nekim ranijim vremenima bili poslani "na stranu" pa bi se kontrola tih vozila obavljala tako da ne smetaju ostalima. Sada svi čekaju u istoj koloni, satima.

http://images.happytv.tv/var/resizes/DRUSTVO/granice-guzve.jpg?m=1468837520


Iz policijske uprave Primorsko-goranske za hrvatski portal Index.hr  potvrđeno je da su na graničnom prijelazu Rupa, na ulazu u Hrvatsku, trenutno otvorene dvije trake, no da je za izlaz iz Hrvatske otvorena samo jedna traka.
Čak se i na nadzornim kamerama o stanju na prometnicama HAK-a vidi da, iako trenutno nema gužve na Rupi, i najmanja zadržavanje na prostoru između Hrvatske i Slovenije može smetati ne samo onima koji granicu prelaze, već i hrvatskoj Graničnoj policiji kojoj su službena vozila parkirana upravo na prostoru između slovenskog i hrvatskog prijelaza.
Zašto slovenska granična policija radi samo s jednom prometnom trakom  teško je proceniti.

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Cetvrtak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07.00 Dobro jutro Srbijo
11:15 Kviz Naslovna strana
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja Kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Srbija na dlanu
22:00 Parovi - Roditeljski sastanak
02:30 Parovi - Live