Izvor:
17.04.2017 u 15:22
0

OVO JE ŠOKIRALO BALKAN: Maloletne prostitutke prodaju telo za 10eura?!

Maloletnička prostitucija veliki je problem u svetu, ali i na ovim prostorima.

Naime, kako prenose mediji, na jugu Crne Gore cveta maloletnička prostitucija i to širokih razmera.

U blizini mesta Vranj, mlade devojke prodaju svoje telo za cenu od po 10 eura, a mušterije im uglavnom dolaze iz Albanije i Kosova.

Jedna od prostitutki za crnogorske medije opisala je jednu situaciju iz "balkanskog centra prostitucije" u Vranju.

– Jednog jutra kada smo popili malo više u kafani smo ostali ja, gazdarica, njen suprug i jedan klijent Albanac. Trebalo je da ja odradim posao, ali gost je hteo da povali gazdaricu – priča Barbara.

– Dogovarali smo se koga će na kraju da „vodi“, mene ili nju kada je raspravu prekinuo gazdaričin suprug, rečima: “Daj 250 eura i imaš 15 minuta na raspolaganju“, rekao je mušteriji. Ovaj je odmah pristao i on i gazdarica su otišli u sobu. Gazda i ja smo izašli napolje i zapalili cigaretu. Činilo mi se da je nervozan. Ćutao je i šetao. Nakon petnaest minuta Albanac i njegova žena sišli su u dvorište, on je stavio novac u džep i sa ženom otišao kući. Kao da je sve normalno i kao da se do pre par minuta nije kresala sa drugim – opisuje Barbara jednu od scena kojoj je prisustvovala.

Na internetu se pojavio i amaterski snimak okupljanja prostitutki i zaista liči na vašer javašluka, bolesti i nemorala.

– Pogledajte video:

http://www.avaz.ba/clanak/287465/ovo-je-sokiralo-balkan-maloljetne-prostitutke-prodaju-tijelo-za-20-maraka#sthash.8BrGD2vN.dpuf

dnevniavaz
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter