Izvor:
22.04.2017 u 15:23
0

SNEG ZAVEJAO ZENICU: Meštani spasli čobana i stado, pa policija spasavala njih!

Na području Nemile proteklih dana odvijala se prava drama i to kada je čoban sa oko 150 ovaca ostao zavejan na području Kozila, planinskog predela iznad Bistričaka, ka Tesliću.

Naime, padavine su iznenadile čobane koji su zbog svoje bezbednosti morali da napuste planine, i da se spuste u predele koji su manje zahvaćeni padavinama.

Desetak meštana Starine imalo je informaciju da je jedan od njihovih komšija ostao zavejan na području Kozila pa su mu pritekli u pomoć. Nakon što su njega i ovce smestili na sigurno, uputili su se neprohodnim putem prema Bistričaku, gde su izmoreni i sami zatražili pomoć.

Pripadnici Policijske stanice Nemila sa dva policijska vozila, jednim terenskim i jednim kombijem uputili su se prema izmorenim seljanima, po veoma nepristupačnom terenu, rizikujući da i sami ostanu zaglavljeni u snegu. Međutim, uspeli su da dođu u susret i meštane transportuju do Starine.

faktor.ba
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter