Izvor:
26.04.2017 u 13:12
0

TEŠKA POMORSKA NESREĆA U HRVATSKOJ: Sudar brodova kod Dubrovnika, ima MRTVIH!

Dve osobe su poginule, za pet se traga nakon teške pomorske nesreće u Hrvatskoj u kojoj su se sudarili službeno plovilo Lučke kapetanije Dubrovnik i gumeni brod.

Ministarstva mora, saobraćaja i infrastrukture je saopštilo da se službeni brod lučke kapetanije Dubrovnik "Danče" u utorak 25. aprila u 21.20 h sudario u Koločepskom kanalu s gumenim brodom nepoznate registracijske oznake na kojoj su bili ugostiteljski radnici hrvatskog državljanstva, ukupno 9 osoba.

Pomorska nesreća dogodila se u trenutku dok je službeni brod LK Dubrovnik bio angažovan u akciji hitnog medicinskog transporta prema ostrvu Mljetu, javlja Hina, a prenose hrvatski mediji.

Na poziciji nesreće iz mora su spašene dve osobe s lakšim telesnim povredama, a dve pronađene osobe su mrtve. Za ostalih pet osoba intenzivno se traga. U potragu za nestalima uključena su tri plovila LK Dubrovnik s lekarskom pratnjom, službeni policijski brod i motorni trajekt Hanibal Lucić.

jutarnji.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter