Uzbuna u Hrvatskoj: Trostruko ubistvo u Šibeniku, policija traga za ubicom!

Bračni par i još jedan muškarac ubijeni su u pucnjavi danas u Brodarici kod Šibenika, a zbog potere za ubicom blokirao je ceo grad i okolina, preneli su hrvatski mediji.

Danas posle podne su tri osobe pronađene mrtve, dve u porodičnoj kući i jedna u automobilu, objavila je šibenska policija, koja je blokirala celo šire područje Šibenika.

U kući su pronađeni mrtvi muškarac i žena, a nedaleko od te kuće u privatnom automobilu još jedan mušakarac.

Prema prvim informacijama, likvidirani su Hakija Keranović (70) i njegova supruga Milka, dok je u automobilu ispred njihove kuće pronađeno beživotno telo Ivana Bajića Pajde, bivšeg telohranitelja Zlatka Bagarića, "nekrunisanog kralja zagrebačkog podzemlja", piše "Jutarnji list".

Kao mogući motiv spominje se navodno pozamašno novčano dugovanje mlađeg sina Keranović Borisu Luketi, ali i Bajiću, inače ocu dvojice problematičnih kik boksera.

Prema pisanju tamošnjih medija, nešto pre 16 sati u kući su bili supružnici sa sinom Kemalom koji se skoro vratio iz Nemačke gde već neko vreme živi i radi. Bračni par je ubijen u kući, ali je Kemal uspio da odjuri u nepoznatom pravcu. Ubijeni supružnici su Luketu očekivali u kući, znali su da će doći po novac, ali šta se tačno dogodilo pa je došlo do pucnjave, nije jasno.

Šibenička policija saopštila je da Luketu povezuje sa ubistvima jer je, prema prikupljenim informacijama, viđen na mestu događaja.

U Brodarici od 16.35 sati vladaju šok, neverica i strah, pišu lokalni mediji. Zbog uviđaja je zatvorena ulica gde se nalazi veliki broj policajaca, a meštani kažu da takav prizor nije viđen u ovom mestu.

Kako prenose lokalni mediji, po kompletnoj Šibensko-kninskoj županiji raspoređeni su policajci s dugim cevima koji imaju naredbu da pod svaku cenu uhvate osumnjičenog.

blic.rs
Foto: pixabay.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost