Izvor:
28.04.2017 u 03:58
0

PREDSEDNIK MAKEDONIJE SMIRUJE STRASTI: Ivanov pozvao sve stranke na pregovore! (VIDEO)

Predsednik Makedonije Ðorđe Ivanov izjavio je večeras, nakon nasilnih događaja u Sobranju, da "ova situacija može da se prevaziđe samo poštovanjem pravnog poretka Republike Makedonije".

– Nema pitanja za koje ne može dijalogom pronaći rešenje u saglasnosti sa Ustavom i zakonima Republike Makedonije. Zato pozivam lidere parlamentarnih partija sutra da dođu u moj kabinet na sastanak lidera da razmotrimo novonastalu situaciju. Na liderskom sastanku da razmotrimo sve opcije za smirivanje i nalaženje izlaza iz novonastale situacije – rekao je Ivanov.

On je dodao da su "lideri najodgovorniji za pronalaženje rešenja u saglasnosti s Ustavom, zakonima i poslovnikom parlamenta".

"Niko drugi spolja ne može da nam reši probleme ako ih sami ne rešimo u saglasnosti sa državnim interesima Republikom Makedonije", zaključio je makedonski predsednikom koji je odmah nakon obraćanja otišao ne sačekavši pitanja novinara.

tanjug.rs
Foto: Twitter/RTV BN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter