Izvor:
28.04.2017 u 03:49
0

Političari pozivaju na mir: Evakuisani svi poslanici makedonskog parlamenta!

U Skoplju je policija večeras oko 10.30 evakuisala poslanike iz zgrade Sobranja, a ispred zgrada su bačene šok bombe kako bi se oslobodio prostor za evakuaciju, rekla je večeras urednica SITEL televizije Ivona Talevska.

Ona je za Tanjug objasnila da prva pomoć i specijalne jedinice policije evakuišu poslanike, a neki od njih su, kaže, povređeni u neredima.

Talevska je navela da su u međuvremenu strani amabasadori pozvali građane Makedonije da se smire i tražili rešavanje situacije demokratskim sredstvima.

Takođe, lider VMRO DPMNE i bivši premijer Nikola Gruevski uputio je poruku preko društvenih mreža da nasilje nije rešenje i da svi treba da se urazume kako bi se demokratskim sredstvima rešila situacija.

tanjug.rs
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter