Izvor:
28.04.2017 u 19:14
0

KUVA SE I U HRVATSKOJ: Pada vlada!

Most više nije deo vladajuće koalicije u Hrvatskoj, saopštio je danas lider te partije Božo Petrov, koji je i predsednik Sabora.

Petrov je u obraćanju novinarima najavio da će četiri ministra Mosta danas podneti ostavke.

"Neka (premijer Andrej) Plenković dokaže da ima većinu. Plenković i (minstar finansija Zdravko) Marić štite kriminal u Agrokoru. Nećemo se igrati kao što se HDZ igrao prošle godine da se izbegne opoziv (Tomislava) Karamarka. Glasaćemo o Mariću", rekao je Petrov.

On je najavio da će rasprava o Mariću u Saboru biti prva tačka dnevnog reda, a ako, kako je rekao, dođe inicijativa za njegovu smenu o njoj će se glasati sutradan.

"Mi želimo da pokažemo ko je srušio ovu vladu i na koji način se prikriva afera u Agrokoru", rekao je Petrov i dodao:

"Mi više nismo deo ove vlade".

Ocenio je i da se premijer Andrej Plenković, koji je u četvrtak smenio trojicu Mostovih ministara pokazao da se ne drži Ustava, demokratskih vrednosti ni parlamentarne demokratije.

Ovim potezom sprečavamo ustavnu krizu, poručio je Petrov, preneli su hrvatski mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter