Izvor:
29.04.2017 u 03:20
0

Otkrile ga društvene mreže: OVO JE USTAŠA KOJI JE UPAO U SOBRANJE! (FOTO)

Jedna od fotografija koja je "zapalila" društvene mreže tokom protesta u Makedoniji bila je ona na kojoj čovek sa ustaškom majicom (HOS, za dom spremni) juriša na Sobranje i gazi sve pred sobom.

Taj "junak", zapravo, uopšte ne krije svoj identitet jer se na društvenoj mreži Fejsbuk potpisuje kao Vlado Georgiev Chernozemski (Vlado Shofjorot). Takozvani protestant se čak pohvalio kako je dobio nekoliko udaraca od policije, priloživši adekvatnu sliku kao dokaz.

Taj Fejsbuk profil prepun je ustaške propagande, kako transparenata, majica i izveštaja sa skupova iz Hrvatske i inostranstva, tako i spotova poznatog ustaše Marka Perkovića Tompsona.

Što se tiče naziva koji nosi njegov Fejsbuk profil, za one koji su zaboravili, u pitanju je bugarski fašista koji je bio najbliži saradnik ustaša pre početka Drugog svetskog rata i direktni izvršilac atentata na jugoslovenskog kralja Aleksandra I Karađorđevića u Marseju 1934. godine.

Da li je ustaša u međuvremenu uhapšen nije poznato, ali je jasno da ovog čoveka i te kako treba "držati na oku".

happytv.rs
Foto: Facebook/Vlado Georgiev Chernozemski(Vlado Shofjorot)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter