Izvor:
29.04.2017 u 03:09
0

Gruevski: Izbor Džaferija nelegitiman i protivustavan!

Posle nemira koji su u četvrtak izbili u makedonskom parlamentu, nakon što je Albanac Talat Džaferi na prevaru izabran za predsednika Sobranja – u Makedoniji vlada prividan mir, ali bi situacija ponovo mogla da eskalira i zbog najmanje sitnice.

Ponovljenom apelu predsednika Đorđa Ivanova da predstavnici političkih partija dođu kod njega na sastanak i nesuglasice reše mirnim putem, nisu se odazvali lider SDSM Zoran Zaev i Albanci… Predstavnici Inicijative 'Za zajedničku Makedoniju' protestuju ispred sedišta EU.

Izbor Talata Džaferija je nelegitiman i protivustavan – ocenio je bivši premijer Nikola Gruevski uz opasku da je reakcija međunarodne zajednice očekivana.

Lider VMRO-DMPNE Nikola Gruevski poručio je gostujući na televiziji Telma da je uvek bio uz narod kad god je bilo teško za Makedoniju.

– Nigde nisam pobegao, uvek sam bio tu u teškim trenucima za Makedoniju. Tako je bilo i za vreme poplava i za vreme napada u Kumanovu – poručio je on.

informer.rs
Foto: flickr.com, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter