Izvor:
30.04.2017 u 16:32
0

HOROR U SKOPLJU: Sekirom ubio psa koji je spavao ispred kafića! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Stravična scena odigrala se juče popodne u centru Skoplja ispred jednog kafića kada je S. L. krvnički ubio psa koji je spavao ispred lokala!

Surovo ubistvo životinje gledali su šokirani gosti kafića. Oni kažu da je S. L. prišao psu sa sekirom u ruci, odsekao mu glavu dok je pas spavao, a potom je nastavio dalje kao da se ništa nije dogodilo! Policija je brzo identifikovala muškarca i privela ga.

– Sve se desilo u sekundi. Došao je sa sekirom i metalnom šipkom u ruci i dok je kuče spavalo, zario mu je sekiru u glavu. Kuče je počelo da cvili. Krvi je bilo na sve strane! Žene su počele da vrište, svi smo bili prestravljeni – kažu očevici dodajući da su se bojali da priđu S. L. jer su strahovali da i njih ne napadne.

Očevici kažu da je S. L. čak dva puta krvnički sekirom udario kuče, a potom je nastavio da ga udara metalnom šipkom po telu.

Još nije poznato zbog čega je S. L. ovako mučki ubio psa.

alo.rs
foto:facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter