Izvor:
01.05.2017 u 19:37
0

PRVOMAJSKA KATASTROFA: Bandić mora na hitnu operaciju zbog pasulja!

Prvomajska proslava na zagrebačkom Maksimiru, gde je u organizaciji Grada Zagreba podeljeno 60.000 porcija besplatnog pasulja s kobasicama, pancetom i dimljenim vratom, nije se dobro završila za gradonačelnika Milana Bandića, koji će večeras hitno biti operisan, izveštava Jutarnji list.

Bandić je objasnio novinarima da je prilikom dizanja 80 kilograma teškog lonca sa pasuljem dobio kilu i da će večeras u 21 sat biti operisan.

Na tradicionalnoj proslavi Medjunarodnog praznika rada na Maksimiru, kako navodi Jutarnji, od jutros se okupljaju mnogobrojni gradjani, kojima su uz muziku limenog orkestra i program zagrebačkih mažoretkinja, karanfile i porcije pasulja, zajedno delili Bandić, predstavnici stranaka i kandidati za gradonačelnika Zagreba

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter