Izvor:
02.05.2017 u 20:39
0

MAKEDONCI NAPRAVILI ŽIVI ŠTIT: Svojim telima brane kabinet od Albanca Džaferija!

Situacija u Makedoniji svakim časom je sve napetija. Protetsti inicijative "Za zajedičku Makedoniju" zakazani su za 17 časova, a Talat Džaferi, koji je prethodno najavio da bi tokom dana mogao da preuzme "ključeve" Sobranja, već se nalazi u zgradi parlamenta!

– Zastrašivanja, pretnje, uvrede i višestruki pokušaji demoraliziranje ljudi neće proći. Umesto toga, to nam je dalo još više energije, volje i motivacije da se nastavi čak i snažnog, još jače.

Niko ne bi trebalo da igra sa ovom zemljom. Niko nema pravo, a neće biti dozvoljeno da krše Ustav i da će ilegalno izaberu predsednika Skupštine i predsednika Doma Saveta. Ako je onima koji se zalažu za nelegalan izbor ilegalne Talata Džaferija Makedonija igračka, za nas je ona svetinja i da će igrati – saopšteno je iz ove inicijative.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/dzaferi.jpg?m=1493380026

Talat Džaferi, koji je danas došao u zgradu makedonskog parlamenta, nije ušao u kabinet predsednika Sobranja u kome se nalaze jedinstveni pečati kojim se zvanično overavaju dokumenta.
Džaferi, koji nema ključeva kabineta, zbog toga ne može da pošalje zvanično pismo makedonskom predsedniku Ðorđu Ivanovu u kome bi ga obavestio da je u Sobranju obezbeđena parlamentarna većina, navode makedonski mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter