Izvor:
02.05.2017 u 23:36
0

SLUŽBENI GLASNIK DA OBJAVI ODLUKU O IZBORU DŽAFERIJA: Albanci insistiraju…

Poslanik albanske partije DUI u Makedoniji Artan Grubi izjavio je danas da je Talat Džaferi dobio odgovor generalnog sekretar Sobranja da će se, prema Džaferijevom zahtevu, odrediti pošto odluka o izboru predsednika Sobranja bude objavljena u Službenom glasniku.

Džaferi, koga su poslanici SDSM-a i albanskih stranaka izabrali za predsednika parlamenta prošlog četvrtka, danas se nalazi u parlamentu, gde je putem Arhive uputio zahtev generalnom sekretaru Sobranja da mu stvori uslove da počne da obavlja funkciju predsednika Sobranja.


Grubi je rekao da su podneli zahtev za objavu odluke o izboru predsednika Sobranja u Službenom glasniku i da očekuje da će se to uskoro i dogoditi, prenela je agencija MIA.

Poslanik DUI smatra da neće biti opstrukcije i nada se da će Službeni glasnik potvrditi odluku parlamentarne većine.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter