Izvor:
08.05.2017 u 21:47
0

Podvio šipke: DŽAFERI SKLONIO ALBANSKU ZASTAVU IZ SVOG KABINETA

Pet dana od incidenta sa zastavom Albanije, koju je uneo prvog dana preuzimanja dužnosti, predsednik Sobranja Talat Džaferi bio je danas domaćin ambasadoru SAD u Skoplju Džesu Bejliju sa kojim je razgovarao u svom kabinetu, gde su bile istaknute tri makedonske i američka zastava.

Kako je preneo portal sdk.mk, Džaferi je odustao od zastave Albanije u svom kabinetu na zahtev njegov stranačkog šefa, pedsednika DUI Ali Ahmetija.

Od Ahmetija su to, kako se navodi, telefonom tražili neki ambasadori koji smatraju da je to provokacija, preneo je portal Gazeta Vesti.

Džaferi je, naime, preuzevši dužnost predsednika Sobranja 3. maja u kabinet uneo dve zastave Albanije, ali ih je ubrzo nakon toga uklonio pošto su neki ambasadori upozorili Ahmetija da je to nepotrebna provokacija, preneo je i portal sdk.mk.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter