Izvor:
09.05.2017 u 05:25
0

JEZIVO: Bračni par niko nije video danima, a onda ih je policija zatekla mrtve za kuhinjskim stolom!

Sandra (39) i Miroslav (53) Jakopčić, bračni par iz naselja Dubrava u Zagrebu koje komšije nisu videle danima, a nisu ih ni mogli dobiti na telefon. Zbog toga im je policija pokucala na vrata u nedelju oko 20 sati, i imali su šta da vide: tela supružnika nalazila su se u kuhinji, za stolom, a pokraj je bio pištolj.

Nakon uviđaja, koji su policajci obavljali pod maskama zbog truležnih promena, tela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Policija je saopštila da se najverojatnije radi o ubistvu i samoubistvu.

Šta je motiv niko ne može tačno da kaže.

Mi bismo se samo pozdravili i ništa više – rekao je jedan od stanara porodične kuće u kojoj su živeli Jakopčići.

Njima je to bio drugi brak. Miroslav je bio ratni veteran, ali je živeo od socijalne pomoći, pomagala su mu različita udruženja, rekli su susedi za Jutarnji list.

Dodali su i da se lečio od zavisnosti od alkohola, ali da unazad nekoliko godina nije pio, te da on i njegova supruga baš i nisu kontaktirali sa komšijama iz ulice.

Izvor: Jutarnji.hr
Foto: Twitter/ThreatSuppress

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter