Izvor:
10.05.2017 u 20:39
0

Ivanov ne popušta: NE DAM MANDAT ZAEVU DOK SE NE ODREKNE TIRANSKE PLATFORME!

Takozvana "tiranska platforma", niti bilo koji drugi dokument ili akt koji je u suprotnosti sa ustavnom ne može da bude uslov ni osnov za formiranje vlade, izjavio je predsednik Makedonije Đorđe Ivanov

Makedonski predsednik očekuje od lidera SDSM Zorana Zaeva da ispuni datu reč i da zajedno sa koalicionim partnerima pruži garancije da će nova vlada raditi na očuvanju jedinstve države i u skladu sa Ustavom Republike.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/ZORAN%20ZAEV.jpg?m=1487857811

"Stav predsednika Ivanova je i dalje da takozvana tiranska platforma i svi drugi dokumenti, akti ili radnje koje su u suprotnosti sa Ustavom Republike Makedonije ne ispunjavaju uslov za formiranje vlade Republike Makedonije", navodi se u saopštenju iz kabineta Ivanova.

Što se tiče davanje mandata, kako se navodi, Makedonski predsednik će postupiti u skladu sa Ustavom i dosadašnjom praksom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter