Izvor:
11.05.2017 u 13:38
0

POKRENUTA ISTRAGA ZA POKUŠAJ UBISTVA ČLANA SOBRANJA!

Dve osobe, koje su umešane u napad na člana parlamenta Zijadina Selu 27. aprila u Sobranju Makedonije, identifikovane su kao K.G (39) i C.G. (68), a potom i uhapšene, a tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv njih zbog sumnje da su pokušali ubistvo.


"Prema dosadašnjim dokazima Kabinet javnog Tužioca Skoplje zaključio je da postoji osnovana sumnja da su te dve osobe, uz još jednu neidentifikovanu osobu, počinile "ubistvo" po članu 123 paragrafu 1 i članu 22 i 19 Kriminalnog kodeksa. Kabinet javnog tužilaštva izdao je naređenje za početak istrage protiv te dve osobe za gore navedeni zločin", saopštio je Kabinet, prenosi MIA.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije ranije danas je saopštilo da su otac i sin (K.G. i C.G.) uhapšeni pod sumnjom da su napali člana parlamenta Zijadina Selu 27. aprila.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter/4thinker

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter