Izvor:
11.05.2017 u 17:05
0

ZAEV POVEZAN SA TAČIJEVIM UBICAMA I NARKO BOSOVIMA (FOTO)!

Vladajuća VMRO-DPMNE, bivšeg premijera Nikole Gruevskog, optužila je danas lidera SDSM Zorana Zaeva, pretedenta na premijersku funkciju, da je tu stranku pretvorio u kriminalno-mafijašku organizaciju, koja je povezana sa braćom Geci poznatima po zločinima i kriminalu na KiM, prenose makedonski mediji.

U saopštenju VMRO-DPMNE se navodi da se poslanik SDSM-a Muhamed Zekiri, inače, desna ruka Zaeva, fotografisao sa braćom Geci, koji su deo kriminalnog podzemlja na Kosovu i Metohiji o čemu je, podsećaju, pisala štampa.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/geci.jpg?m=1494496502
Braća Rustem i Hetem Geci, inače bivši pripadnici OVK, kao i njihov rodak Sabit Geci, uhapšeni su zbog sumnje da su ubili bracu Vehbija i Ganija Berišu u junu 1999. godine i terete se za ratni zlocin protiv civila.

Napad na braću Beriša, čiji je otac, kako su pisali mediji, bio saradnik srpskih obaveštajnih službi, je izvršen ispred bolnice u Srbici. Vehbi je ubijen na licu mesta, a njegovog brata, koji je ranjen prebačen u bolnicu, pronašli su napadači i dokrajčili ga sa četiri metka.

U saopštenju se navodi da su mediji raniji predočavali dokaze o povezanosti Zaeva sa narko dilerima iz Aračinova i Seadom Rahicem takođe narkodilerom iz Tetova.
Zato, smatraju u VMRO, Zaev ne može da uspe sa realizacijom tiranske platforme bez podrške kriminaca iz podzemlja. Kosovski portal Lajmi.net preneo je izjavu Zekirija da je danas posetio prijatelje braću Geci iz Drenice.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Taci.jpg?m=1474457684
Kako su svojevremeno pisali srpski mediji, područje Drenice, duž strateških puteva koji povezuju te ritoriju Crne Gore sa Makedonijom, kroz Prizren, Klinu, Istok, prema Kosovskoj Mitrovici, u oblasti Šalja, predstavlja zonu koju kontroliše tzv. Drenička grupa, lojalna Hašimu Tačiju. Ova grupa se bavi ilegalnom trgovinom oružjem, kradenim vozilima, ljudima, akciznom robom, pre svega cigaretama i gorivom.
Posredstvom porodičnih veza koje ima na ovom području, Tači direktno vrši kontrolu nad lokalnim institucijama obezbeđujući na taj način, nesmetano obavljanje navedene kriminalne delatnosti. Porodica Tači povezana je sa albanskom, makedonskom, bugarskom i češkom mafijom.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter