Izvor:
12.05.2017 u 18:02
0

SKANDAL U HRVATSKOJ: GRADONAČELNIK PREBIO NOVINARA I PRETIO MU SMRĆU!

Gradonačelnik Požege i HDZ-ovac, Vedran Neferović, u petak je fizički je napao novinara 034 Portala, Mladena Mirkovića oko 10.50 sati.

Do incidenta je došlo na pres konferenciji sazvanoj radi dodeljivanja priznanja najboljoj medicinskoj sestri. Novinar je došao na navedenu konferenciju ranije te je ostao sam s gradonačelnikom, a tom prilikom je došlo do napada u prostoru gradske skupština.

Gradonačelnik je Mirkovića pritisnuo uz zid te udario njegovom glavom o zid, nakon čega ga je udarcima nogom izgurao iz gradske skupštine. Tada je Mirković umalo pao niz stepenice, dok su za vreme incidenta zaposlene vikale gradonačelniku da to ne čini.

Mladen Mirković je uspeo da ispriča kako mu je uz udarce Neferović pretio smrću, kako njemu, tako i celoj redakciji 034 portala.

"Kako sam se mogao odbraniti kada ja imam jedva 60 kilograma, a on bar 100. Nisam se ni snašao, već sam bio na stepeništu. Bojao sam se da ću razbiti skupocenu opremu".

Nakon incidenta, novinar je zatražio pomoć lekara te će se obim zadobijenih povreda znati nakon pregleda u OŽB Požega, dok je o celom događaju obaveštena policija koja obavlja uviđaj.

Izvor: 100posto.hr
Foto: Printscreen Facebook/Vedran Neferovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter