Izvor:
19.05.2017 u 20:00
0

BAHATE SILEDŽIJE: Maltretirali taksistu da ih voza po Banjaluci pa ga pretukli!

Dvojica mladića, M.M. i B.Z., pretukla su jutros banjalučkog taksistu, čiji su inicijali M.D.

Nasilnici su taksi pozvali telefonom oko 08:30 jutros i tražili su da ih preveze do lokacije na Starčevici.

A onda su u vožnji počeli da menjaju plan: tražili da taksista prati određeni automobil koji se pojavio na ulici, što je on i u radio. Međutim, kad je stao na crveno na semaforu u Bulevaru Živojina Mišića, odbio je da ih vozi dalje i zapitao da li imaju li novac da plate vožnju. Kad su rekli da nemaju, stao je pred kapijom banjalučkog kampusa.

Jedan od mladića našao je flašu te udario taksistu u glavu. Kako bi se spasao, taksista je koristio suzavac kojim se odbranio.

Uskoro su na lice mjesta stigli i policija i hitna pomoć. Vozač taksija prebačen je na Hirurgiju, gde su mu sanirane povrede – zaradio je dve kopče. Policija kaže da su prijavu o fizičkom obračunu tri lica u Bulevaru Petra Bojovića dobili su u 8:55.

Protiv nasilnika biće podnet izveštaj o počinjenom prekršaju narušavanja javnog reda i mira.

ATV
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter