Izvor:
22.05.2017 u 18:12
0

ŽESTOK OBRAČUN DEVOJČICA: Sve je počelo zbog psovke! (VIDEO)

Dve učenice iz Cazina potukle su se ispred školske zgrade, a sve su gledali i snimali drugi učenici koji su ih bodrili i smejali se.

Kako saznajemo, fizički obračun je nastao nakon prepirke i psovke između dve učenice, da bi u jednom trenutku druga devojka iz mase udarila učenicu koja je psovala.


POTUKLE SE UČENICE by mecacazin

Ubrzo je nastala tuča dve učenice koje su se udarale šakama i čupale za kosu, dok su drugi učenici sve to posmatrali i snimali.

Fizički sukob, koji je trajao oko jednog minuta, zaustavio je profesor, koji je rastavio učenice i sprečio dalje sukobe. Po rečima nekih učenika, međusobne prepirke između istih učenica su nastavljene i kasnije.

vijesti.ba
Foto: Dailymotion

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter