Izvor:
25.05.2017 u 17:31
0

ZLOČIN POTRESAO REGION: Mediji spekulišu kako je dečak ubijen, policija ćuti za sada! (VIDEO)

Policija ne daje puno informacija o strašnom zločinu koji se dogodio u Puli, a koji je potresao celu Hrvatsku.

Za sada se zna da je uviđaj na mestu ubistva završen. Iako iz policije to ne žele da potvrde, sumnja se da je dečak zadavljen i bačen u plićak. Ko je počinio takav zločin, zasad se ne zna.

Policija je sinoć izvestila kako su tri osobe uhapšene, radi se o dve ženske i jednoj muškoj osobi. Jedna od uhapšenih žena je dečakova 32-godišnja majka, dok je druga, kako se nežvanično navodi, maloletnica koja nije porodično povezana s majkom i ubijenim dečakom.

Od policije se ne može dobiti puno informacija o tome u kakvoj je vezi uhapšeni trojac.

"Policijski službenici su juče, zajedno s nadležnim državnim tužiocem obavili uviđaj na mestu pronalaska mrtvog deteta. Postoji sumnja da je dete umrlo nasilnom smrću, ali tačan uzrok smrti znaće se nakon obdukcije, koja će se obaviti danas na Odeljenju patologije Opšte bolnice Pula. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti događaja. Tri osobe su uhapšene i nad njima se sprovodi kriminalističko istraživanje. Po okončanju kriminalističkog istraživanja, o svemu utvrđenom izvestiće se javnost", saopštila je jutros policija.

Kako navode mediji, maloletnica je prijateljica majke i uhapšenog muškarca.

Podsetimo, juče ujutro u plićaku nedaleko lučice Mandrač nađeno je telo trogodišnjeg dečaka čiji je nestanak majka prijavila oko ponoći, a ujutro je sama odvela policiju do mesta na kojem je pronađeno telo.

Izvor: index.hr
Foto: Facebook/Marijo Kotarski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter