Izvor:
26.05.2017 u 16:16
0

Oglasio se crnogorski premijer nakon što ga je Tramp odgurnuo: OVO JE NJEGOV KOMENTAR NA ČITAVU SITUACIJU! (VIDEO)

To je bila bezazlena situacija i nikako se drugačije ne može protumačiti, poručio je premijer Duško Marković, komentarišući trenutak u kojem ga je američki predsednik Donald Tramp “skrajnuo” kako bi stao u prvi red tokom jučerašnjeg samita u Briselu.

Premijer Crne Gore je ocenio i da Tramp zaslužuje da bude u prvom redu, kao lider najveće svetske sile.

– Želim da kažem da je prirodno da predsednik SAD bude u prvom redu. Crna Gora ostaje privržena prijateljstvu sa Sjedinjenim Američkim Državama – rekao je Marković na konferenciji za novinare posle sastanka lidera zemalja članica NATO.

On je juče, kako je kazao, imao dve prilike da porazgovara sa Trampom. Prvo je sa njim razgovarao 20 minuta a kasnije su, na svečanosti otvarnja novog sedišta NATO, razmenili nekoliko rečenica.

Marković je kazao da se tom prilikom Trampu zahvalio na njegovoj podršci i ratifikaciji Protokola o pristupanju u Senatu SAD.

Pogledajte video:

Telegraf
Foto:Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter