Izvor:
27.05.2017 u 07:46
0

HRVATSKOJ PREDSEDNICI SMEJE SE CEO REGION: Da me neko gleda ko Kolinda Trampa!

Američki predsednik Donald Tramp ne prestaje da bude tema regiona. Posle epizode sa premijerom Duškom Markovićem, na internetu je, odnos hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović i američkog predsednika, postao predmet mnogobrojnih šala.

Hrvatska predsednica na sve načine trudila se da privuče pažnju kolege iz SAD tokom zvaničnog fotografisanja. Iako je prema protokolu, Kitarovićeva bila daleko od Trampa, uspela je da se izbori za svoje mesto tik uz američkog predsednika.

Hrvatska predsjednica nije propustila svoju šansu, a teškom mukom izborenu poziciju držala je sve do kraja zavničnog dela.

Za fotografisanje, Kitarovićeva je obukla jarko crvenu haljinu sa čipkom. Dok je u korak pratila predsjednika, smiješila se, klimala glavom i pokušavala da se uključi u razgovor, ali joj to nikako nije polazilo za rukom.

Trampu je međutim, sve bilo zanimljivije od koleginice iz Hrvatske, uključujući i kucanje poruka na mobilnom i razgledanje okoline, ali Kitarovićeva nije odustajala.

Nakon što su kamere uhvatile “zaljubljene” poglede Kolinde Grabar Kitarović prema Donaldu Trampu na samitu NATO-a u Briselu, društvene mreže su eksplodirale.

Šale na račun hrvatske predsjednice preplavile su internet, a tviteraši su dobili posebnu inspiraciju. “Ljubavni ciljevi – da me neko gleda kao Kolinda Trampa”, “Čini se da bi Kolinda htjela da zauzme Melanijino mjesto”, “Kolinda se zaljubila”, samo su neki od šaljivih komentara na internetu.

Odreagovale su i satirične stranice na Fejsbuku.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter