Izvor:
28.05.2017 u 01:20
0

Džaferi puni parlament teroristima: Komandanti OVK okupirali Sobranje! (FOTO)

Makeodnski parlament se poslednjih nedelja pretvorio u sabor bivših komandanata terorističke organizacije OVK.

Portal INA donosi priču da se prvi put od proglašenja nezavisnosti Makedonije na čelu države i parlamenta nalaze Albanci.

Predsednika Sobranja Talata Džaferija do sada su posetili brojni gosti iz Albanije, ali je poslednji podigao ogromnu prašinu.

Naime, kao što se vidi na slici, u društvu Džaferija našao se Jam Lamalari, poznat po svom ratnom nadimku "barut".

On je pre samo dva meseca izjavio kako se deo Makedonije, od Lipkova do Prespanskog jezera, mora odvojiti, te da će ako neko to pokuša da spreči, on biti prvi vojnik koji će braniti tu ideju.

Podsetimo, prvi dan od dolaska na novu funkciju Džaferi je u svojoj kancelariji istakao albansku zastavu, što je naišlo na veliki revolt u Makedoniji.

happytv.rs
Foto: republika.mk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter