Izvor:
29.05.2017 u 15:17
0

DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA KOD PRIJEDORA: Bivšoj supruzi zadao 20 smrtonosnih rana sekirom i nožem!

Alija Hrustić (48) iz Prijedora na monstruozan način ubio je bivšu suprugu Azru Hrustić (35) koju je izbo 20 puta.

Hrustić je u subotu ujutru došao u kuću u kojoj je trenutno živela Azra u naselju Srednji Jakupovci kod Prijedora i u spavaćoj sobi ju je zatekao sa Enverom Halilagićem (41) iz Bihaća. On ih je uboje ubio udarcima sekirom i nožem.

Nakon ubistva otišao je u policiju i sam se predao, a prizor koji su zatekli na licu mesta zaledio je krv u žilama i iskusnim inspektorima. Izvor blizak istrazi nam je ispričao da je prizor bio kao u horor filmu. Ljubavnici su goli i iskasapljeni ležali u lokvi krvi.

Do zaključenja ovog broja „EuroBlica“ bila je završena samo obdukcija nesretne žena, a rezultati su pokazali da je ovo jedno od monstruoznijih ubistava poslednjih godina na području Prijedora.

-Prema rezultatima obdukcije Alija je bivšu suprugu najverovatnije prvo udario sekirom u glavu, a potom ju je još nekoliko puta udario po telu. To mu nije bilo dovoljno, pa je posle toga nastavio da je ubada nožem. Na njenom telu nađeno je ukupno 20 rana po glavi, vratu, grudnom košu, trbuhu i rukama – pojasnio je izvor blizak istrazi.

Slično, ako ne i gore prošao je Halilagić, kojeg je takođe na desetine puta nožem i sekirom izbo po telu.

Prema pričama njihovih poznanika Alija i Azra su bili u braku skoro 20 godina i imaju dva maloletna sina, ali od pre dva meseca više ne žive zajedno i u toku je brakorazvodna parnica. Nakon što je napustila Aliju, ona je otišla da se brine o jednoj starici (80) u čijoj kući se desilo i ubistvo.

Alija je oko 7.30 došao do kuće u kojoj je živela Azra kako bi pokupio sina koji je trebao ići sa njim u šumu da seku drva. Kada je ušao u kuću čuo je zvukove iz spavaće sobe, posle čega izlazi i odlazi do svog auta gde uzima nož i sekiru te se vraća i kreće u krvavi pohod.

Kada je ušao u sobu Halilagića je odmah udario sekirom u potiljak, a zatim je udario i Azru. Posle toga najverovatnije ih je još nekoliko puta udara sekirom, a zatim nožem kreće da ih bode. Da su još bili pri svesti dok ih je ubadao nožem, govori i podatak da je Azra imala rane po rukama, koje su verovatno nastale dok je pokušavala da se odbrani.

Posle ubica toga odlazi kući gde je navodno pokušao pokušao da se obesi, ali su ga u tome sprečili majka i sin. Zatim je otišao u policiju i priznao zločin. Dežurni tužialac OJT Banjaluka predložio je Okružnom sudu u Prijedoru da se Hrustiću odredi pritvor jer bi boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke, te ponoviti isto ili još teže krivčno delo.

Prema pričama komšija svi su znali da se Hrustići razvode, ali kažu da ništa nije slutilo da se ovo može desiti.

-Kada su delili imovinu, Azra se odrekla svoje polovine kuće u korist dece, a u znak zahvalnosti Alija joj je nedavno kupio i poklonio automobil – ispričao je jedan od komšija.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter