Izvor:
30.05.2017 u 19:42
0

UŽASNA IGRA ZAHVATILA I REGION: Sumnja se da je igru „Plavi kit“ igrala učenica u Kotor Varošu! (foto)

U Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Kotor Varošu pooštrene su mere predostrožnosti i nadzor nad učenicima nakon što se pre nekoliko dana pojavila sumnja da je jedna od učenica igrala opasnu igru "Plavi kit".

– Zbog sumnje da je devojčica postala deo opasne igre koja je alarmirala celi svet, školu je posetio i inspektor Policijske stanice u Kotor Varošu, kada je utvrđeno da je strah predimenzioniran i da je za sada sve pod kontrolom, ali je neophodan oprez nastavnika i roditelja kako bi deca bila bezbedna – rekli su iz policije.

Direktorica Osnovne škole "Sveti Sava" Slađana Šubara u kratkom telefonskom razgovoru rekla je da nema ništa da kaže u vezi sa ovim slučajem.

– Inspektor MUP je predsednik Saveta roditelja u našoj školi i prema tome to je dovoljan razlog da uđe u školu – rekla je Šubara.

Prema nezvaničnim informacijama, merama predostrožnosti bavilo se i Nastavničko veće škole, koje je nastavno osoblje zadužilo da razgovara sa učenicima i da ih upozori na opasnost koju nosi igranje ove opasne igre.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova RS (MUP) potvrdili su da su dobili prijavu iz Kotor Varoša i da istragu u vezi sa ovim slučajem vodi Uprava kriminalističke policije MUP RS.

Blic
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter