Izvor:
02.06.2017 u 23:36
0

KAKO ĆE IZBORI UPROPASTITI SEZONU U HRVATSKOJ: Dramatično upozorenje za Austrijance i Nemce!

Zanimljivo upozorenje pojavilo se austrijskim i nemačkim medijima u kome se turisti koji planiraju ovo leto put Hrvatske upozoravaju da bi zbog lokalnih izbora u Hrvatskoj mogli ostati bez ležaljki i suncobrana na velikim plažama.

Naime, napominje se kako će u mnogim gradovima tek nakon nedeljnog drugog kruga izbora biti izabran gradonačelnik, što znači da će tek u julu biti podeljene koncesije za jadranske plaže odnosno za postavljanje ležaljki i suncobrana.

Nemačka agencija DPA ističe pritom kako koncesiju dobijaju uglavnom one kompanije koje podstiču vlastodršce.

Tamošnji mediji napominju da, iako će u junu turistička sezona biti u punom zamahu, će mnogi turisti biti prisiljeni da zauzmu mesto na tvrdom tlu ili da sami ponesu svoje stvari, i spominju kako je zbog koncesije za svetski poznatu plažu Zlatni rat na osrtvu Braču izbio politički skandal.

Vijesti.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter